Închide

Protest la Cluj împotriva tăierii mieilor de Paște: “Tu la ce vârstă ți-ai pierdut compasiunea?”

ActualitateTop News by Actual de Cluj - Apr 12, 2017 5 496

Protest în Cluj-Napoca timp de zile întregi împotriva obiceiului sacrificării mieilor: câteva zeci de persoane, ce se recomandă vegani, au manifestat și astăzi împotriva tăierii mieilor de Paște, a opta zi consecutiv.
Protestele continuă și mâine după-masă, în piața Muzeului, “împotriva masacrului a milioane de miei, oi și alte animale înainte și în timpul Paștelui”.

“Compasiune în locul obiceiurilor sângeroase. Tradiția nu este un model de etică și nici un motiv pentru perpetuarea cruzimii. 3 milioane de miei uciși de Paște în România” a fost unul dintre mesaje. “Viața unui animal în schimbul unei plăceri de câteva minute” sau “Tu la ce vârstă ți-ai pierdut compasiunea?” au fost altele. “Astăzi am protestat în Piața Mihai Viteazul împotriva masacrului mieilor, oilor și al altor animale inocente. De Paște sunt sacrificaţi în România în jur de 3 milioane de miei, fiind practic unul din cele mai mari sacrificii sângeroase care are loc în lume la ora actuală. Uciși în numele unui simbol și al unei tradiții crude”, explică protestatarii.

Protestele continuă și mâine după-masă, în piața Muzeului.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu