Închide

Petrescu: „Dacă aș avea un fotbalist ca și Eric….?!” Eric, în vară, după venirea „Bursucului” la CFR: „Mi-ar plăcea să joc la ei, dar nu mă vrea nimeni”

Sport by Catalin Suciu - oct. 24, 2017 0 542

Eric de Oliveira nu mai are nevoie de nici o prezentare în România. Unul dintre cei mai buni străini care au evoluat în Liga 1,dar care, a fost la un pas să plece din campionat în iunie, după ce și-a încheiat conturile cu Gaz Metan Mediaș.

Hagi l-a chemat la Viitorul, l-a responsabilizat, iar acum mijlocașul e unul dintre cei mai buni fotbaliști. Brazilianul a marcat singurul gol al Viitorului cu CFR Cluj; o lovitură liberă de pus în ramă. Mingea peste zid, mângâie vinclul porții lui Arlauskis, care nu poate decât s-o ia din plasă. 1-0 și succes important pentru Hagi. Și pentru Eric.

„Am schimbat un pic sistemul de joc pentru că i-am studiat foarte bine pe cei de la Viitorul. În prima repriză i-am blocat, dar când ai un jucător ca Eric, pe care noi nu-l avem, te poți gândi că vei câștiga oricând un meci”, l-a lăudat antrenorul CFR-ului pe brazilian.

Într-un interviu acordat actualdecluj.ro, Eric spunea în iunie că:  “Am discutat inclusiv cu Iuliu Mureșan, de la CFR după un meci. A fost interes și din partea altora. După….nimic, cum am spus. La CFR mi-ar face mare plăcere -e o candidată la titlu- dacă m-ar dori cineva de-acolo, dar nu cred că e cazul, m-ar fi căutat, nu? Cu Dan Petrescu m-am întâlnit de câteva ori, dar n-am vorbit de transferuri. Am auzit că e un antrenor foarte bun. Probabil că au alte planuri, ei se află în plină pregătire. Dacă m-ar fi dorit, mi-ar fi dat un telefon. Eu nu sunt scump și mai am multe de demonstrat în fotbal. Joc mereu cât pot de bine, încerc să mă bucur de fotbal.” (CONTINUAREA)

Era perioada de după venirea lui Petrescu la CFR, când în Gruia ajungeau jucători pe bandă rulantă. Toți liberi de contract.

Mesaj clar pentru Dan Petrescu de la unul dintre cei mai buni fotbaliști din Liga 1 în ultimii ani

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare