Închide

[P] Produsele Gerovital pot fi achiziționate acum din magazinul inaugurat în Centrul Comercial Platinia

ActualitateSocial by Actual de Cluj - apr. 13, 2017 0 292

La Cluj, primul magazin cu produse Gerovital a fost inaugurat, ieri, în Centrul Comercial Platinia. Directorul de marketing, din cadrul companiei Farmec, Ioana Borza, a explicat că brandul clujean își extinde rețeaua de magazine atât în România, cât și în străinătate. În ultimii ani, compania clujeană a mai deschis magazine Gerovital și Farmec și în alte orașe mari din țară: București, Constanța, Craiova, Sibiu, Târgu Mureș sau Arad. Italia, Germania sau Emiratele Arabe sunt țări în care, de asemenea, există magazine Gerovital, iar planul de extindere nu se oprește aici, a precizat Ioana Borza (foto sus).

Noul magazin Gerovital, din Centrul Comercial Platinia, are o suprafață de peste 40 de mp, iar compania Farmec a investit în el peste 240.000 de lei.  Aici sunt disponibile absolut toate produsele din gama Gerovital și Aslavital. Până în 15 aprilie, în cadrul magazinului se aplică o reducere de 20% la absolut toate produsele din rafturi, au anunțat reprezentanții companiei.  Cei care vizitează magazinul trebuie să mai știe că au posibilitatea de a efectua teste de dermoanaliză și că pot primi consultații din partea specialiștilor Gerovital, astfel încât să poată opta pentru produsul potrivit cu tipul lor de ten.

În România, Gerovital este lider pe segmentul de produse de îngrijire a tenului, corpului și părului. De asemenea, produsele Aslavital au la bază formulări unice, fiind apreciate mai ales pentu compoziția lor naturală. Ioana Boraza a precizat că anul trecut, cele mai căutate și cumpărate produse au fost fiolele cu Acid Hialuronic din gama Gerovital H3 Evolution şi Fiolele cu Colagen din gama Aslavital Mineralactiv.

Despre  compania Farmec

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu