Închide

Omrani, pe lista lui FCSB! Presa din Franța susține că atacantul CFR-ului va ajunge la București, Petrescu are o reacție de zile mari

Sport by Catalin Suciu - aug. 11, 2017 0 296

Bilel Omrani, de la CFR Cluj, ar face obiectul unui transfer la FCSB. E de notorietate colaborarea dintre cele două în privința transferurilor, în ultimii ani bucureștenii transferând fotbaliști pe bandă rulantă de la Cluj.

Doar că niciunul n-a mai confirmat la Steaua. Jakolis tocmai a fost trimis împrumut să evolueze în Turcia, iar Ionuț Larie, ultimul transferat,a fost aspru criticat de patron după o serie de jocuri în care a greșit decisiv.

Chiar și așa, Omrani e pe lista FCSB-ului, informația fiind oferită de France Football. Omrani este curtat, în același timp, de Troyes, din Franța.

Atacantul de 24 de ani a fost om de bază anul trecut, iar Petrescu mizează în continuare pe el. Totuși, la meciul cu Dinamo n-a impresionat.

„Omrani, la cum a jucat azi, ce să facă FCSB cu el? Deja cei de acolo au luat pe toată lumea. Ce să facă cu ei? Să ne mai lase și nouă”, a spus Dan Petrescu la TV Dolce Sport.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu