Închide

Ofertă fantastică pentru antrenorul CFR-ului. Salariu de 10 ori mai mare decât în Gruia

Sport by Catalin Suciu - Ian 09, 2017 0 1944

Vasile Miriuță nu duce lipsă de oferte, deși a revenit doar de câteva luni la CFR Cluj. Antrenorul a fost curtat în permanență, iar una dintre propuneri părea de nerefuzat.

„Am avut trei oferte să plec acum, în iarnă. Cea mai tare era din China, unde puteam să câştig de zece ori mai mult decât la Cluj. Am oferta pe mail. Dar eu nu trădez, nu sunt trădător, rămân aici.  Mi s-a întins o mână, am venit la CFR să ajut într-un moment greu şi îmi doresc să rămân aici cât mai mult timp”, a spus Miriuță la emisiunea Divizia Locală de pe Digi 24.

Dacă ar fi acceptat propunerea din Asia, Miriuță ar fi câștigat 40.000 de euro în fiecare lună timp de un an, atât cât i-au oferit chinezii.

Au relații, au fotbaliști și îl au pe Miriuță. Cum s-a transformat CFR-ul dintr-o victimă sigură în Liga 1 într-o echipă cu pretenții

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare