Noua modă la Untold: și Tinie Tempah pe scenă în tricoul naționalei

Noua modă la Untold: și Tinie Tempah pe scenă în tricoul naționalei

by -
0 330

Tinie Tempah e unul dintre cei mai așteptați artiști la cel mai mare festival din țară, Untold de la Cluj – a urcat pe scena de pe Cluj Arena în această seară, îmbrăcat într-un tricou al echipei naționale a României, inscripționat cu numele său.

Tinie Tempah nu s-a bucurat de asistența de zeci de mii pe care o găsesc headlinerii ce mixează la orele mici din noapte – încă e lumină afară și mulți festivalieri se află pe alte scene ori n-au venit încă. Pe cea mai mare scenă a festivalului, de pe Cluj Arena, se află câteva mii de tineri. Ceea ce e bine, însă, căci Tinie Tempah îi pune la mișcare – ba spre stânga, ba spre dreapta, ceea ce n-ar putea face la headliner-ul Armin van Buuren de exemplu, unde e de așteptat ca toată suprafața stadionului să fie plină de festivalieri.  “Nu mă așteptam să aveți atâta energie, a fost o nebunie!”, le-a transmis el către sfârșitul recitalului.

Să mai spunem că Tinie Tempah a mai fost la Cluj – la prima ediție a festivalului Untold, în 2015. “Acum 4-5 ani auzisem de România, dar nu fusesem niciodată aici”, a spus el după concert. “Acum cânt pentru galezi, englezi, greci, arabi, toată lumea era în mulțime, și pentru mine asta înseamnă muzica”.

 

Și Hardwell, unul dintre headlinerii festivalului ce a mixat în prima zi a Untold, a mixat în tricoul României. Citește și:

UNTOLD ziua 1: 76.000 de festivalieri, headlinerul Hardwell a mixat în tricoul naționalei României

Original s-a dovedit însă Dillon Francis, care a mixat pe Cluj Arena îmbrăcat în tricoul … Universității Cluj:

Surpriză pentru fanii Untold aseară: Dillon Francis a mixat în tricoul Universității Cluj

Comments

comments

NICI UN COMENTARIU

Scrie un comentariu