Închide

Noua modă la Untold: și Tinie Tempah pe scenă în tricoul naționalei

ActualitateTop News by Mihai Prodan - aug. 05, 2017 0 615

Tinie Tempah e unul dintre cei mai așteptați artiști la cel mai mare festival din țară, Untold de la Cluj – a urcat pe scena de pe Cluj Arena în această seară, îmbrăcat într-un tricou al echipei naționale a României, inscripționat cu numele său.

Tinie Tempah nu s-a bucurat de asistența de zeci de mii pe care o găsesc headlinerii ce mixează la orele mici din noapte – încă e lumină afară și mulți festivalieri se află pe alte scene ori n-au venit încă. Pe cea mai mare scenă a festivalului, de pe Cluj Arena, se află câteva mii de tineri. Ceea ce e bine, însă, căci Tinie Tempah îi pune la mișcare – ba spre stânga, ba spre dreapta, ceea ce n-ar putea face la headliner-ul Armin van Buuren de exemplu, unde e de așteptat ca toată suprafața stadionului să fie plină de festivalieri.  „Nu mă așteptam să aveți atâta energie, a fost o nebunie!”, le-a transmis el către sfârșitul recitalului.

Să mai spunem că Tinie Tempah a mai fost la Cluj – la prima ediție a festivalului Untold, în 2015. „Acum 4-5 ani auzisem de România, dar nu fusesem niciodată aici”, a spus el după concert. „Acum cânt pentru galezi, englezi, greci, arabi, toată lumea era în mulțime, și pentru mine asta înseamnă muzica”.

 

Și Hardwell, unul dintre headlinerii festivalului ce a mixat în prima zi a Untold, a mixat în tricoul României. Citește și:

UNTOLD ziua 1: 76.000 de festivalieri, headlinerul Hardwell a mixat în tricoul naționalei României

Original s-a dovedit însă Dillon Francis, care a mixat pe Cluj Arena îmbrăcat în tricoul … Universității Cluj:

Surpriză pentru fanii Untold aseară: Dillon Francis a mixat în tricoul Universității Cluj

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Cursuri de specializare la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare