Închide

Metodele medicale ale reputatului Haldor Holesch, acum, la Cluj

AdministrațieSocialTop News by Actual de Cluj - iul. 31, 2017 0 1080

Medicina alternativă, medicina viitorului – însumează un nou concept de tratare integrativă a unor afecțiuni grave, pe care medicina obișnuită, bazată pe ghiduri și statistici, nu reușește să le vindece. Vremurile s-au schimbat, alimentația, factorii sociali, tehnologia, totul influențează negativ organismul uman, iar reacțiile pacienților sunt dintre cele mai variate. Ghidurile terapeutice impun tratamente identice pentru fiecare tip de boală în parte, însă fiecare pacient este diferit, astfel că și reacțiile la terapii sunt diferite. Medicina integrativă caută să rezolve tocmai această problemă: personalizarea fiecărui tratament, în funcție de caracteristicile pacientului.  Sunt puțini medici în lume care au căutat să descopere metode specifice practicii clinice, care să poată fi pliate pe nevoile fiecărui pacient în parte. Unul dintre ei este medicul Haldor Holesch, cunoscut pentru procedurile sale biologice holistice, metode care s-a dovedit că dau rezultate foarte bune.

 Haldor Holesch în cadrul Clinicii Transylvania Medical Center

Doctorul Haldor Holesch activează de puțin timp și în Cluj Napoca, în cadrul Clinicii Transylvania Medical Center. El a explicat într-o sesiune de networking că mereu a fost preocupat să descopere mai mult decât releva teoria din programa studiilor medicale pe care le-a urmat.  „Ți se spune că dacă îneveți mult, dacă știi fiziologia și anatomia, se poate orice, devii un medic bun. În practica cu pacienții am constatat însă că tot ceea ce am învățat nu funcționa, mai ales pe partea de medicină internă. De regulă, pentru un anumit tratament se recomandă o substanță și gata. Însă foarte mulți oameni nu se vindecă. Medicina clasică nu rezolvă problemele care țin de cauze. Nimeni n-a putut să îmi explice ce anume face să funcționeze totul deodată într-un om, ce organ sau ce structură face să se miște totul. De aici au pornit și cercetările mele. Metodele pe care le-am dezvoltat răspund atât nivelului funcțional și structural al organismului, cât și celui emoțional”, a povestit Haldor Holesch (foto jos). În baza unor instrumente de cercetare și studii specifice, Haldor Holesch a dezvoltat teoria doctorului Raymond Royal Rife, conform căreia fiecare celulă are propria frecvență vibrațională.

În cadrul clinicii Transylvania Medical Center sunt oferite servicii de diagnosticare și tratament care au la bază cele mai noi și sigure aparaturi care depistează frecvențe asociate celulelor sănătoase, respectiv a agenților microbieni (bacterii, virusuri) și a țesutului/ sistemului uman afectat de boală, astfel încât se abordează direct cauza manifestărilor bolii și nu se acționează doar la nivel de simptom. Pe lângă aparaturile de diagnosticare și tratament, clinica beneficiază de experiența de peste 25 de ani în Germania și Austria a doctorului Haldor Holesch, experiență valoroasă atât în abordarea personală a pacientului cât și în faptul că softul inițial al aparatului de diagnosticare a fost completat cu încă 24.000 de valori ale frecvențelor care sunt testate individual prin diagnosticarea biofizică manuală. Din acest motiv precizia diagnosticului este mult crescută, durata unei testări fiind de aproximativ 90 de minute.

Cum reacționează pacienții

Haldor Holesch lucrează la Cluj cu o întreagă echipă de medici preocupați să le asigure bolnavilor tratatmente personalizate. „Identificăm cauzele bolilor, nu tratăm doar simptomele” – aceasta e deviza echipei de la Transylvania Medical Center, iar mărturiile pacienților care au trecut deja pragul acestei clinici sunt cât se poate de grăitoare: „Timp de 15 ani, dacă aș fi mâncat orice, ar fi însemnat să fac pe mine.  Nu vă puteți imagina prin ce calvar am trecut. Am făcut tot felul de analize, am încercat o groază de tratamente. Nimic nu m-a ajutat. Aveam săptămâni întregi în care beam doar apă și consumam multă hârtie igienică. Beam și câte 6 litri de apă pe zi. Nu îmi permiteam să plec de acasă nicăieri. Dacă mergeam și până la medic, însemna să mă pregătesc dinainte cu două, trei zile, să nu mănânc nimic, ca să nu fac pe mine pe drum. Nopțile nu puteam să dorm din pricina crampelor și durerilor. Aveam doar 33 de kg. Tratamentul miraculos a venit din partea echipei Transylvania Medical Center. Am urmat tratamentul cu strictețe iar acum, după mult timp, vă spun că mă simt foarte bine. M-am îngrășat puțin, dorm noaptea, iar scaunele mele sunt normale. Initial, când am început tratamentul, doar mămăligă aveam voie să manânc, apoi am introdus și iaurtul. Treptat am introdus alte alimente. N-am mancat gluten deloc, până acum. Azi am mâncat o felie de pâine și nu am pățit nimic. Mă simt foarte bine” – a povestit O.Florea, o pacientă de 58 de ani, cu un diagnostic complicat de carcinom de col, enterită de iradiere și alergie acută. Medicul Daria Dulfu a explicat că afecțiunile doamnei Florea s-au accentuat în urma unui tratament pentru cancer. „Când doamna a ajuns la noi,  nu mai funcționa niciun tratament, organismul era epuizat, prezentând un deficit masiv de vitamine. Au fost depistate multiple infecții, alergii și un număr impresionant de intoleranțe, 58. Cam tot trebuia exclus din alimentația ei, pe lângă fructe și alimente dulci”, a explicat dr. Daria Dulfu.

Metode de tratament 

Cele mai multe probleme invocate de pacienții care au apelat la Transylvania Medical Center implică o serie de alergii și intoleranțe alimentare, provocate, de fapt, de niște virusuri/infecții/bacterii. Alergii care au devenit de domeniul obișnuinței, indiferent de factorii care le generează, pot fi cauzate, de exemplu, de o candidoza intestinală. Mai mulți pacienți care erau dependenți de antihistaminice, au recunoscut în cadrul sesiunii de networeking că tratamentul de care au beneficiat în cadrul clinicii Transylvania Medical Center i-a vindecat. Medicii din cadrul Transylvania Medical Center au explicat că medicamentele antihistaminice nu fac decât să țină sub control simptomele alergiei, în timp ce metodele medicale din cadrul clinicii sunt concentrate pe eradicarea cauzelor bolii. În cadrul clinicii, tratarea candidozei intestinale e abordată într-un mod complex, integrativ şi individualizat pentru nevoile specifice ale pacientului. Primul pas este scanarea biofizică manuală prin care se identifică exact cauzele bolii. Metoda de testare oferă posibilitatea recomandării unui tratament medicamentos individualizat pentru nevoile pacientului combinat cu o dietă personalizată. Odată tratată candidoza prin medicaţie, pasul următor este administrarea tratamentului Vitalfeld care intervine pentru a şterge alergiile alimentare complet. Acestea nu pot fi tratate decât după vindecarea iniţială a candidei prin procesul descris mai sus.

Despre Transylvania Medical Center

Clinică de medicină biologică integrativă Transilvania Medical Center a fost inaugurată anul trecut la Cluj, în urma unei investiții de 450.000 de euro. Parteneri în cadrul acestui proiect sunt doctorul Haldor Holesch și tânărul om de afaceri Sorin Gadola.  Clinica oferă o alternativă prin medicină naturistă și alte terapii biologice: „O ameliorare a stării pacientului sau o vindecare a bolii se reușește, adesea, prin activarea puterii de vindecare a pacientului, prin medicină biofizică”, explicau medicii la lansarea acestui obiectiv. La prima prezentare, medicul efectuează o diagnosticare biofizică manuală a întregului corp, după metoda dr. Haldor Holesch, cel care a dezvoltat această tehnică în ultimii 25 de ani şi a practicat-o cu succes în Germania şi Austria. Diagnosticarea se realizează cu procedura de Testare Bioenergetică Integrală și Diagnosticare Vitalfeld, prin care se obține o imagine completă a stării generale de sănătate a pacientului. Apoi, pentru tratament, medicii utilizează diverse metode eficiente, recunoscute științific sau dovedite ca fiind valabile de multă vreme, precum: terapia prin biorezonanță, terapia cu frecvențe Royal Raymond Rife, terapia orizontală WADIT, terapia cu laser, terapia pulsatilă pneumatică, terapia cu remedii florale Bach, homeopatia și medicina ortomoleculară. În funcție de simptome se alege metoda de tratament adecvată pacientului.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu