Medicul care a învins sistemul. Dată afară din spital, după un proces...

Medicul care a învins sistemul. Dată afară din spital, după un proces cu instituția și susținută de părinții micuților pacienți, medicul pediatru Simona Tătar anunță că se întoarce la muncă

Foto: Simona Tătar

Medicul pediatru Simona Tătar se reîntoarce la Spitalul Clinic de Copii, anunță aceasta. Asta după un proces cu spitalul și la câteva luni după ce a fost dată afară de pe post la începutul anului.  Simona Tătar a câştigat luna trecută o primă luptă în instanţă cu Spitalul Clinic de Copii, iar instituția avea drept de apel în termen de 10 zile. Amintim, medicul fusese concediat din spital după ce a renunţat la postul de asistent universitar din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca. Cazul său a devenit public când părinţii copiilor trataţi de medicul clujean au lansat o petiţie de susţinere, prin care cereau repunerea în funcţie a Simonei Tătar, un medic care s-a întors din Franţa pentru a profesa în România. Aceasta a dat în judecată Spitalul de Copii, iar instanţa a decis că îi admite acţiunea. Spitalul a renunțat la apel.

“Ultimul episod al epopeei… ”To be or not to be, în Spitalul de Copii”… Spitalul a cedat. De luni….back to work!”, anunță azi medicul Simona Tătar pe pagina personală de Facebook. Spitalul a renunțat la apel, ne-a precizat medicul.

Citiți mai multe despre caz:

Victorie de etapă pentru medicul dat afară de la Spitalul de Copii. Tribunalul Cluj i-a dat dreptate Simonei Tătar, medicul pentru care părinţii au lansat petiţie de susţinere

Comments

comments

Kristina Reştea
Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.

NICI UN COMENTARIU

Scrie un comentariu