Închide

MBA britanic începe a doua generație la Cluj în acest weekend

Educaţie by Actual de Cluj - feb. 27, 2016 0 191

A doua generație de cursanți ai MBA-ului clujean-britanic începe în acest weekend la universitatea „Babeș-Bolyai”.

A doua generație EMBA University of Hull, formată din 26 de persoane, începe cursurile în acest weekend. Cursanții vin din top management şi middle management, din industrii precum inginerie, banking, brokeraj, IT, medicină, resurse umane, arhitectură, telecomunicații, consultanță și educație iar media de vârstă este de aproape 34 de ani.

Cursurile şcolii de business sunt susținute de profesori de la University of Hull şi sunt organizate la Univesitatea „Babeş-Bolyai”, unul dintre partenerii acestei inițiative, iar din cele 13 module, unul are loc în Marea Britanie. Stilul de predare şi de examinare este similar şcolilor de business pe care University of Hull le are şi în alte țări, deschise  pe parcursul a 20 de ani. Diploma de absolvire a acestui EMBA este internațională, acordată de University of Hull.

EMBA University of Hull a fost lansat în 2015, prin colaborarea dintre reprezentanţi ai mediului universitar şi ai celui de business, Universitatea Babeş-Bolyai, University of Hull, Banca Transilvania şi Electrogrup.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare