Închide

Mafiot găsit la Cluj, în Fizeșu Gherlii: carabinierii italieni îl căutau de 9 ani

ActualitateTop News by Actual de Cluj - aug. 10, 2017 0 803

Descinderi de amploare ale carabinierilor italieni azi la Cluj, unde forțele de ordine au găsit un mafiot italian căutat de nouă ani după ce a fost condamnat pentru infracțiuni de crimă organizată.

Poliţiştii din Cluj și carabinierii italieni au găsit şi reţinut astăzi un cetăţean italian, care era căutat de autoritățile italiene, condamnat la o pedeapsă de 16 ani de închisoare pentru infracțiuni de crimă organizată.

Italianul a fost găsit după ce poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale și doi carabinieri din cadrul Grupului de Carabinieri Napoli au descins în Fizeșu Gherlii. E vorba de un bărbat în vârstă de 66 de ani, care era urmărit de autorităţile italiene, de aproximativ nouă ani. Bărbatul era căutat la nivel european din luna mai pentru infracţiuni de crimă organizată.

Bărbatul a fost reținut și prezentat magistraţilor din cadrul Curţii de Apel Cluj, pentru confirmarea mandatului european de arestare, urmând a fi predat autorităţilor italiene.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu