După ce l-au luat pe Valentin Costache de la Dinamo, clujenii l-au acontat pe mijlocașul Sebastian Mailat, de la ACS Timișoara.

Fotbalistul a negociat cu FCSB în ultimele luni, fiind dorit insistent la formația lui Dică, însă mijlocașul a ales Clujul. Mutarea a fost oficializată, acesta semnâd din postură de jucător liber de contract.

„Sunt fericit şi mândru că am ajuns la un club precum este CFR Cluj. Vreau să muncesc mult pentru a face performanţă cu această echipă. Am ales CFR pentru proiectul ambiţios care este aici, dar şi pentru faptul că voi avea ocazia să fiu antrenat de Dan Petrescu”, a spus Mailat, care va ajunge zilele următoare sub comanda lui Dan Petrescu, pentru site-ul clujenilor.

CFR îl dorește și pe slovacul Adam Nemec, internaționalul lui Dinamo aflându-se în ultimele luni de contract cu Dinamo. Clujenii au înaintat o ofertă oficială clubului bucureștean pentru a-l aduce încă din iarnă, iar Dinamo a acceptat-o. Rămâne doar ca jucătorul să își mai dea acordul.

“Vom aduce 3-4 fotbaliști de valoare în pauza competițională pentru că vrem să ne luptăm la campionat”, a spus recent președintele Iuliu Mureșan.

Citiți și:

Dinamo devine furnizor de fotbaliști pentru CFR. După ce l-a luat pe Costache, formația clujeană mai pregătește o lovitură pe piața transferurilor

Comments

comments

NICI UN COMENTARIU

Scrie un comentariu