Închide

VIDEO Incendiu de proporții la o clădire din vestul Londrei, oameni blocaţi în interior. Sute de pompieri se luptă cu flăcările

Actualitate by Catalin Suciu - Iun 14, 2017 0 192

Un incendiu a izbucnit la Grenfell Tower, o clădire de apartamente cu 27 de etaje, din vestul Londrei. Aproximativ 200 de pompieri şi 20 de autospeciale încearcă să stingă flăcările, în timp ce se încearcă evacuarea oamenilor din clădire, transmite ABC News.
Poliţia Metropolitană a înfiinţat un număr de urgenţă unde pot suna cei interesaţi şi preocupaţi de situaţia familiilor şi a prietenilor posibil afectaţi de incendiul din Grenfell Tower, Kensington.

Cel puţin 30 de persoane au fost rănite în urma incendiului, conform serviciului de ambulanţe, citat de reuters.com.

„Putem confirma că 30 de persoane au fost trasportate către cinci spitale”, a anunţat Serviciul de ambulanţe din Londra.

Două alte clădiri de apartamente aflate în apropiere sunt în curs de evacuare din cauza fumului ce a cuprins întreaga zonă.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu