Încă un elev eliminat de la Bac pentru fraudă în singurul oraș...

Încă un elev eliminat de la Bac pentru fraudă în singurul oraș din Cluj unde supraveghetorii sunt aduși din afara orașului

by -
0 542

Încă un elev eliminat de la Bacalaureat pentru fraudă în singurul oraș din Cluj unde comisiile ce supraveghează examenul sunt aduse din afara orașului.

Un elev din Huedin a fost eliminat azi din examen pentru fraudă – e singurul incident de la proba de azi alături de eliminarea unui alt candidat, de la liceul teoretic “Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Azi elevii au susținut proba specifică profilului, la care s-a înscris aproape 4.000 de elevi – mai exact 3.964 – și s-au prezentat 3.910.

În Huedin susțin examenul de Bacalaureat aproximativ 180 de elevi de la cele două licee din oraș – Liceul Teoretic “Octavian Goga” și liceul tehnologic Vlădeasa, plus cei de la liceul din Gilău, din vecinătate.

Citește și:

Un oraș din Cluj e singurul unde comisiile de Bac sunt aduse din afară. “I-am urcat pe toți în autocar, dimineață la 6, 30 de persoane, și i-am trimis”. Din 6 fraude ieri, 5 sunt de aici

Comments

comments

NICI UN COMENTARIU

Scrie un comentariu