Închide

Foști membri ai legendarei Dire Straits concertează în iarnă la Cluj, „Sultans of swing” și “Money for nothing” la Sala Polivalentă

CulturăTop News by Actual de Cluj - aug. 05, 2017 0 373

Doi foști membri ai trupei Dire Straits, ce formează grupul Dire Straits Experience, vin în iarnă cu concert la Cluj, într-un turneu care numără alte două concerte în țară, la Timișoara și București.
Concertul de la Cluj e programat în 12 decembrie la Sala Polivalentă și e ultimul dintre cele trei din țară – în 10 decembrie la Filarmonica Banatul din Timișoara și 11 decembrie la Sala Palatului din București. La data când e programat concertul, sala din Cluj va fi cea mai încăpătoare dintre cele trei – 10.000 de locuri sunt aici după modernizarea care s-a încheiat în urmă cu câteva zile.
Biletele la concertul de la Cluj costă 60, 75, 100, 180 și 250 de lei, iar la sectorul VIP, cel mai scump – 300 lei.

E a doua oară când trupa face acest turneu în România – anul trecut au vizitat aceleași trei orașe, în aceeași lună, și până și prețul biletelor a fost același, mai puțin cel de la sectorul VIP, care anul trecut a costat 250 de lei.

Dire Straits Experience e formată din foștii membri ai legendarei trupe Dire Straits Chris White la saxofon și Chris Whitten la tobe. Cei doi membri originali ai trupei Dire Straits sunt acompaniați de muzicieni de top ca Paddy Milner, Terence Reise, Tim Walters și Michael Feat și cântă la Cluj legendarele “Sultans of Swings”, “Your latest trick”, “Tunnels of Love”, “Money for nothing”, “Brothers in arms” sau “Romeo and Juliet”. Trupa originală s-a destrămat în 1996 dar White și Whitten au format trupa The Straits, schimbată apoi în “The Dire Straits Experience”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu