Închide

Fost ministru de finanțe vine la Cluj ca să vorbească despre amenințările la adresa ordinii globale

Educaţie by Actual de Cluj - feb. 24, 2017 0 168

Fostul ministru de Finanțe Daniel Dăianu vine săptămâna viitoare la Cluj ca să lanseze o carte și să spună care e noua amenințare „la adresa ordinii liberale globale”.

Dăianu e fost europarlamentar și fost ministru de Finanțe, iar acum e membru în Academia Română și în Consiliul de Administrație al Băncii Naționale a României. Joi vine la Cluj, la universitatea „Babeș-Bolyai”, unde susține o dezbatere – „Noul protecţionism în lumea dezvoltată: o ameninţare la adresa ordinii liberale globale?”, a think tank-ului Citadel – la ora 11, în sala Jean Monnet a Facultăţii de Studii Europene de la universitate.

Displaying Afis.png

O oră și jumătate mai târziu Dăianu își lansează cartea „New Europe and the Great Recession”, la Sala Club a Casei Universitarilor, într-o discuție moderată de rectorul UBB Ioan-Aurel Pop și la care participă prorectorul Mihaela Luțaș, profesorul universitar Agnes Nagy și conferențiarul Valentin Naumescu.

Dăianu susține joi și o conferință cu acces public, cu tema „Uniunea sub asediu: provocări pentru bugetul UE și bugetele naționale”, la ora 17.30 în Aula Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB.

Dăianu a mai fost invitat la UBB în februarie anul trecut, unde a susținut prelegerea „Romania and Euro area: Myth vs. Reality”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu