Închide

Femeie tâlhărită aseară în Cluj, autorul e prins de doi clujeni, îi amenință cu șurubelnița

Actualitate by Actual de Cluj - Ian 12, 2017 0 551

Tâlhării calificate ieri în Cluj-Napoca, un autor e prins de doi clujeni pe care-i amenință cu o șurubelniță.

Tâlhărie aseară pe strada Crișan (foto) din cartierul Gruia, unde aseară aproape de ora 20 o femeie de 37 de ani din Baciu ce circula pe stradă a fost agresată de un tânăr care i-a furat poșeta și a fugit spre piața Mihai Viteazu. Femeia a sunat la numărul de urgență 112, dar polițiștii care au intervenit la fața locului au avut surpriza să constate că tânărul fusese prins de doi clujeni, care l-au urmărit și l-au prins în piața Mihai Viteazu. Cei doi le-au relatat polițiștilor că înainte de a-l imobiliza, tânărul ar fi încercat să riposteze cu o şurubelniţă, fără a le produce leziuni.

Autorul e un tânăr de 23 de ani din Gherla, care are acum dosar penal pentru tâlhărie calificată, a fost reținut pentru 24 de ore și urma să fie prezentat astăzi instanței pentru dispunerea altor măsuri coercitive. Polițiștii au ținut să transmită mulțumiri celor doi clujeni care l-au prins pe tânăr pentru spiritul civic. „Chiar dacă pentru unii spiritul civic înseamnă a-ţi „pierde” timpul cu declaraţii la poliţie, nu trebuie să uităm faptul că mâine fiecare din noi poate fi cel care are nevoie de ajutorul celor din jur”, transmit aceștia.

Să mai spunem că tot ieri doi tineri cercetați pentru tâlhărie calificată și respectiv complicitate și furt calificat au fost arestați preventiv de instanță, pentru 30 de zile. Cei doi au fost prinși în urmă cu două zile în Baciu, e vorba de doi tineri de 24 și 17 ani din Chinteni, care în noaptea de 29 spre 30 decembrie ar fi pătruns în locuinţa unei persoane din Chinteni, iar după ce au agresat-o i-au sustras o sumă de bani. Tânărul de 24 de ani ar mai fi intrat în casa acesteia în 5 ianuarie, și a furat altă sumă de bani.

Tags

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare