Închide

Eveniment pentru bolnavii de scleroză multiplă din Cluj, vin zeci de pacienți din zonă

Sănătate by Actual de Cluj - nov. 07, 2017 2 590

Singurul centru de consiliere și sprijin pentru bolnavii de scleroză multiplă din Cluj face un an de la înființare și aduce la Cluj zeci de pacienți din zonă.

„Convorbiri despre SM” este un eveniment dedicat persoanelor cu scleroză multiplă, iar prima ediție a avut loc în urmă cu trei zile, la Centrul de Cercetare și Diagnostic al Bolilor Neurologice, RoNeuro, un institut unic in Estul Europei. Centrul SMile este primul centru de consiliere şi suport pentru pacienţii cu Scleroză Multiplă din Cluj şi este un proiect a noii infiinţate asociaţii SMile a pacienţilor din Cluj-Napoca. Pacienții prezenți la evenimentul organizat în urmă cu trei zile au vorbit cu doctori specialiști – Florina Moldovan, medic primar neurolog, cu oexperiență profesională de peste 18 ani în diagnosticul patologiei neurologice, neurovasculare, epilepsie, scleroză multiplă și boala Parkinson, Cornelia Bală, medic primar diabet, nutriţie și boli metabolice, și psihologul Alexandra Bădău.

Conferință națională pentru tinerii cu scleroză multiplă, la Cluj în mai. “Nu s-a făcut niciodată un eveniment de acest gen în România”

2 comentarii

Scrie un comentariu

Articole similare