Închide

Doar remiză pentru „U” Cluj cu echipa secundă a CFR-ului. 6000 de fani s-au dus să vadă un succes al favoriților

SportTop News by Catalin Suciu - aug. 27, 2017 0 560

Universitatea a început liga a treia cu o remiză, scor 1-1, cu CFR II, echipă alcătuită în pripă, în urmă cu doar câteva săptămâni.

Studenții au controlat meciul, au dominat teritorial și la ocazii și nimic nu părea că-i poate încurca. Goga a înscris cu o execuție magistrală, din lovitură liberă, direct în vinclu (57), iar meciul se îndrepta, firesc, spre final, cu „U” în postură de învingătoare.

Atmosfera din peluză a fost specială însă Universitatea s-a jucat cu ocaziile de gol, iar la final a plătit. Alex Petruș a înscris în minutul 88 pentru 1-1, iar „U” se împiedică pe propriul teren.

„U” Cluj – CFR  II 1-1

Au marcat: Dorin Goga 57′ / Alexandru Petruş 88′

”U” Cluj: Albuţ – Takacs, Abrudan, Onicaş, Irimie (R. Moldoveanu 46) – Giurgiu (cpt.), Micaş – Hordouan (Haţiegan 81), Goga, Rz. Greu (B. Lemac 76) – Lemnaru (Oct. Ursu 53)
Rezerve neutilizate: Dinu, Manu, Cordoş
Antrenor: Marius Popescu

CFR II: Rus – Roş, Horj, Bereki (C), Al. Chiriţă (Băican 64) – Hetea (Ster 53), Petruş, Giurgean, C. Petruş (Pârv 53) – Pop, Cazan
Rezerve: Farcaş, Coţi, Dat, Petrila
Antrenor: Gheorghe Barbu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu