După ce l-a dat pe Valentin Costache la CFR Cluj, Dinamo este aproape să-l cedeze la echipa lui Dan Petrescu și pe Adam Nemec.

Internaționalul slovac e dorit cu insistență de Dan Petrescu, antrenorul considerând că vârful se pretează perfect pe jocul CFR-ului.

Atacantul slovac de 32 de ani intră în iarnă în ultimele 6 luni de contract cu Dinamo, iar echipa alb-roșie și CFR Cluj s-ar fi înțeles pentru transferul jucătorului, rămând doar ca jucătorul să-i dea acceptul pentru mutare. Atacantul este curtat și de FCSB, dar ar prefera Clujul pentru că ar avea garantat locul de titular, în timp ce la rivala dinamoviștilor ar fi destul de dificil să evolueze în fața lui Gnohere – golgehterul campionatului- și Alibec, principala piesă de export a fecesbiștilor.

Nemec a venit în vara lui 2016 la Dinamo, liber de contract. A mai jucat la Dunica, MSK Zilina, Erzgebirge Aue, Genk, FC Kaiserslautern, Ingolstadt, Union Berlin, New York FC, Willem II.

Ar fi a doua mutare în decurs de doar câteva zile, după ce formația clujeană l-a acontat pe Valentin Costache, unul dintre cei mai buni tineri fotbaliști din Liga 1.

Comments

comments

NICI UN COMENTARIU

Scrie un comentariu