Închide

Dejeanul.ro: Zona „Baltă” din Dej intră într-un amplu proces de modernizare. Ce se va construi

Din județ by Actual de Cluj - mai 05, 2017 0 409

Primăria Municipiului Dej urmează să implementeze un proiect investiţional de amenajare a zonei Baltă şi transformarea ei în zonă de agrement şi petrecere a timpului liber, informează Dejeanul.ro.

 

Noua investiţie pe Baltă presupune amenajarea de alei pietonale, locuri de joacă pentru copii, spaţii pentru fitness, amplasarea de bănci, plantarea de arbori, gazon şi toate elementele necesare unui loc de relaxare.

„În sfârşit putem spune că suntem pe ultima sută de metri, pentru realizarea acestui proiect, transformarea zonei Baltă dintr-un loc degradat într-unul de agrement şi relaxare, de care să se bucure dejenii de pe Dealul Florilor şi nu numai. Este un proiect frumos care va reda valoarea zonei. Pentru finanţare suntem condiţionaţi de eliberarea lui, însă pentru că ştiu că mulţi copii se duc la joacă pe insulă, am decis mutarea echipamentelor de joacă, după demontare, într-o altă locaţie, la care copiii să poată să aibă acces, respectiv în spatele fostei Şcoli nr.5, cu intrare de pe strada Pepineriei. Până în data de 20 mai se va interveni la amenajarea amplasamentului, astfel încât să fie adecvat pentru loc de joacă.” a declarat primarul Morar Costan.

Tags

Nici un comentariu

Scrie un comentariu