Închide

Cum se prezintă Cluj Arena după Untold și cine plătește reparațiile?

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - aug. 08, 2017 0 1722

Administrația județeană anunță că a fost finalizată acțiunea de eliberare a gazonului de sistemul de protecție „portafloor”, montat de către organizatorii festivalului Untold.

„Gazonul Cluj-Arena se prezintă în acest moment în condiții bune, având în vedere sutele de mii de oameni care au intrat pe parcursul celor patru zile în incinta stadionului. Ne bucurăm că într-un termen foarte scurt organizatorii festivalului Untold au reușit să înlăture acele protecții pentru gazon, astfel încât terenul de joc să fie cât mai puțin afectat”, a transmis președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Potrivit informațiilor Actual de Cluj,în cadrul contractului de închiriere, semnat cu organizatorii Untold, a fost prevăzută și o garanție semnificativă, care ar trebui să acopere costurile pentru eventuale reparații. Reprezentanții Consiliului Județean arată, însă, că organizatorii festivalului s-au angajat să suporte toate costurile, atât pentru refacerea gazonului din interior, cât și pentru reamenajarea spațiilor verzi din afara stadionului, care de asemenea au fost distruse. „Nu va fi nevoie să recurgem la garanție. Ieri s-a făcut o evaluare, împreună cu o firmă de specialitate, iar reprezentanții Untold au fost de acord să suporte cheltuielile pentru toate reparațiile implicate. De altfel, același lucru s-a întâmplat și anul trecut” – au transmis reprezentanții Consiliului Județean”.

Numai pentru refacerea gazonului de pe stadion, organizatorii Untold au cheltuit anul trecut aproximativ 40.000 de euro.

Stadionul Cluj Arena se află în proprietatea și administrarea Consiliului Județean. În perioada imediat următoare, firma care se ocupă cu mentenanța gazonului Cluj-Arena va demara operațiunile tehnice specifice în vederea aducerii acestuia la condițiile optime desfășurării de competiții sportive. Toate costurile vor fi suportate de organizatorii festivalului Untold, au transmis reprezentanții administrației județene.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu