Crește numărul festivalierilor care au nevoie de ajutor medical, 400 în cea...

Crește numărul festivalierilor care au nevoie de ajutor medical, 400 în cea mai aglomerată zi a Untold

by -
0 423

A crescut numărul de incidente la cel mai mare festival din țară, Untold de la Cluj – ieri au bifat cei mai mulți participanți din istoria de trei ani a festivalului, deci a crescut și numărul persoanelor care au avut nevoie de ajutor medical.

Sunt nu mai puțin de 1.200 de jandarmi, polițiști și pompieri la fața locului – o desfășurare impresionantă căreia i se adaugă și logistica: un spital de campanie, un elicopter care survolează Clujul, etc. Numărul amenzilor date de aceștia ieri s-a ridicat la 37, în cuantum de 37.300 de lei, plus 17 avertismente scrise. În plus au fost înregistrate 13 sesizări privind săvârșirea unor fapte penale. Totodată numărul persoanelor care au avut nevoie de îngrijiri de prim-ajutor și asistență medicală la spitalul mobil de la cele nu mai puțin de 11 echipe mobile de paramedici ce patrulează în campus s-a ridicat la 402. În 12 cazuri s-a impus transportul acestora la spital, dar în general afecțiunile înregistrate au fost remediate pe loc.

Reprezentanții forțelor de ordine recomandă celor care urmează să participe la Untold să-și supravegheze obiectele de valoare, să evite implicarea în orice fel de conflict, să nu răspundă provocărilor, să nu consume băuturi alcoolice în exces sau alte substanțe interzise de lege și să nu ezite să solicite sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliție sau jandarmerie, dacă au nevoie de sprijin sau dacă sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale.

Comments

comments

NICI UN COMENTARIU

Scrie un comentariu