Închide

”Crăiasa Zăpezii”, teatru în scop caritabil. „Încasările sunt pentru copii din centre de plasament” – spun reprezentanții Lumea ca Lumea

ActualitateCulturăSocial by Actual de Cluj - nov. 27, 2017 0 295

Asociația Lumea ca Lumea organizează un nou eveniment cu scop caritabil. Este vorba despre spectacolul de teatru pentru copii, „Crăiasa Zăpezii”. Toate încasările din vânzarea biletelor vor fi direcționate spre copiii din centrele de plasament din Cluj. Spectacolul se va desfășura în 6 decembrie, la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 18.00. Peste 800 de locuri sunt disponibile, transmit organizatorii, care se așteaptă ca acțiunea caritabilă să se bucure de un real succes.
„Teatrul pentru copii este fantezie, creativitate și joc. Este fundația pe care construiești valorile, sensibilitatea și personalitatea adultului de mai tarziu – Adriana Teodorescu, teatrolog. Acest tip de spectacol este una dintre cele mai vechi forme de cultivare a creativității și a valorilor celor mici. Prin conținutul lor și imaginația cu care sunt transpuse în scenă, poveștile spuse de păpuși nasc sentimente de admirație față de eroii nobili, buni, cinstiți. Astfel se cultivă gustul pentru frumos al copiilor, îi învață ce e binele și răul, le oferă modele ce contribuie la devenirea lor intelectuală, le hrănește imaginația și le deschide inimile atât lor cât și părinților care trăiesc bucuria prin zâmbetele lor.  Vă invităm cu drag în univesul minunat al poveștilor pe data de 6 Decembrie, la Casa de Cultură a Studenților de la ora 18.00. Vă veți bucura de un spectacol feeric, scene și personaje cu mare  încărcătură emotională, care se luptă cu ele însele pentru a ajunge la adevăr, la un echilibru. Și acest echilibru se află în fuga de singurătate” – transmit reprezentanții Lumea ca Lumea.

Adaptare de Dana Bontidean după un text de H.Ch. Andersen Distribuția: Enikő Takács, Leonard Viziteu, Dana Bontidean, cenografia: Sandu Marian, Regia: Dana Bontidean. Recomandat copiilor:  3+  Biletele se comandă pe biletmaster.ro la link-ul: https://goo.gl/qnpiMv

Cine este Asociația Lumea ca Lumea 

„Lumea ca Lumea  este un ONG înființat din dorința de a readuce liniștea, siguranța și zâmbetul în sufletele oamenilor mici și mari a căror viață a fost marcată de abuz, indiferent de forma îmbrăcată.  Existăm pentru oameni, iar celor pe care îi primim în mijlocul nostru le oferim un spațiu securizant, o ureche care să-i asculte fără a-i judeca și resursele potrivite nevoilor lor unice. Lumea ca Lumea este o oază, un loc unde se poate respira, o lume imperfectă, dar frumoasă, unitară prin diversitate și plină de zâmbete, care își propune să schimbe percepția în ceea ce privește trauma, abandonul, abuzul și durerea oferind soluții simple și umane a căror putere stă în însăsi naturalețea lor.” – arată reprezentanții Asociației.

www.lumeacalumea.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu