Închide

Concurs cu maşini de epocă la Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - aug. 25, 2017 0 536

Autoturisme de epocă se întrec la Cluj în acest final de săptămână, la Klausenburg Retro Racing. Evenimentul va avea loc în perioada 25-27 august.

Este vorba despre cea de-a 5-a ediţie a evenimentului adresat pasionaţilor de maşini de epocă, care se desfăşoară pe circuitul special amenajat în parcarea centrului comercial VIVO! din Floreşti.
Startul festiv a fost programat pentru vineri, 25 august, începând cu ora 17:30. Sâmbătă, 26 august, începând cu ora 10:00, se va desfăşura prima manşă, la toate cele 4 clase de concurs, iar în tot acest timp restul maşinilor vor fi expuse în imediata apropiere a circuitului, în parcarea centrului comercial. Ziua se va încheia cu o paradă a autoturismelor prin centrul oraşului Cluj-Napoca. Duminică, 27 august, începând cu ora 10:00, se va da startul celei de-a doua manşe de concurs la grupele principale: Grupa Rally, Grupa Modificate cu clasele 4, 3, 2 şi 1, urmând ca mai apoi să ia startul Grupa maşinilor Clasice cu clasele 4, 3, 2 şi 1. După validarea rezultatelor va avea loc festivitatea de premiere.

„Maşinile retro reprezintă istoria automobilismului fără de care maşinile noi nu ar exista. Construite să dăinuie, acestea au ajuns să fie prezentate drept lecţii de istorie pe patru roţi. Automobilul retro este o capsula a timpului, având o poveste impresionantă care adaugă acestuia şi o valoare materială”, transmit organizatorii evenimentului.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare