Închide

Companie aeriană revine în septembrie la Cluj, pentru recrutări

Economie by Kristina Reştea - sept. 01, 2017 0 372

Reprezentanţii companiei aeriene low-cost Ryanair vin la Cluj, pentru o nouă rundă de recrutări. Compania caută personal pentru echipajul de cabină care operează la bordul aeronavelor, anunţă Crewlink, partenerul companiei pentru Resurse Umane.

La Cluj, interviurile au loc în 12 septembrie. „Un pachet competitiv este oferit, incluzând o indemnizație de asistență în valoare de 1.200 € și un tarif nelimitat de călătorie pentru personal”, specifică reprezentanţii Crewlink. Evenimente de recrutare sunt programate şi în Bucureşti, Iaşi şi Timişoara.

Ryanair are zboruri din/ înspre București, Craiova, Oradea și Timișoara, dar nu a reușit încă să ajungă pe Aeroportul din Cluj, cu toate că, potrivit informațiilor din piață, încearcă de câțiva ani să vină și aici cu zboruri. Compania a anunțat anul trecut că investește în Timișoara, pentru deschiderea unei baze pe Aeroportul Internaţional Timişoara “Traian Vuia”.
Compania aeriană low-cost se află pe locul patru ca număr de pasageri transportaţi pe rutele din şi spre România, după Wizz Air, Blue Air şi Tarom, conform datelor ZF.

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu