Închide

Cociș e tentat să revină la „U” Cluj. N-a mai jucat un meci oficial de un an și jumătate

Sport by Catalin Suciu - oct. 20, 2017 0 501

Mijlocașul de 34 de ani e liber de contract și e dorit de Ioan Ovidiu Sabău la Universitatea. Managerul l-a chemat din vară, dar Cociș i-a transmis că nu se întoarce pentru că ar vrea să se stabilească cu familia în SUA.

Între timp, fostul internațional a revenit în Cluj și e tentat să evolueze din nou pentru formația clujeană. Cociș a și urmărit un antrenament în Babeș și a fost în tribuna oficială ultimul joc de pe teren propriu, cu FC Avrig.

Mijlocașul e liber de contract din ianuarie 2017, iar ultimul meci pe care l-a jucat datează din 3 iunie 2016, în campionatul nord-american. Ultima dată a evoluat pentru Chicago Fire într-o înfrângere cu New York pe teren propriu, scor 3-4.

Cociș spera să-și găsească un alt angajament în SUA, ceea ce nu s-a întâmplat.

Gabi Giurgiu, Dorin Goga, Octavian Abrudan, Valentin Lemnaru și George Florescu sunt ceilalți veterani din lotul Universității. Toți sunt trecuți de 30 de ani.

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare