Închide

CFR nu se mai oprește din transferuri. A pus ochii pe unul dintre cei mai buni tineri fotbaliști români, iar suma pregătită e imensă. Ce răspuns au primit clujenii

Sport by Catalin Suciu - nov. 13, 2017 0 642

Valentin Costache și Sebastian Mailat sunt numele deja acontate de feroviari pentru pauza competițională din iarnă.

E o schimbare de strategie față de ultima perioadă de transferuri, când în Gruia au ajuns jucători cu foarte multă experiență. De altfel, CFR0-ul e una dintre cele mai vârstnice formații din Liga!

„Am avut nevoie de experiență pentru că ne dorim rezultate imediate. Dar vom aduce și jucători tineri care în scurt timp, cred eu, vor ajunge oameni de bază în echipa națională”, a explicat antrenorul Dan Petrescu.

Ultimul nume vizat de clujeni este Olimpiu Moruțan (18 ani), de la FC Botoșani. Crescut de Universitatea Cluj, mijlocașul și-a câștigat un loc de titular la Botoșani, profitând și de regula jucătorului sub 21 de ani. Joacă meci de meci, iar cu echipa națională U19 s-a calificat la Turneul de Elită, de unde poate ajunge la Campionatul European. O ascensiune rapidă pentru un talent rar.

„Momentan sunt în Grecia cu lotul național și mai avem de jucat cu Gibraltar. Eu n-am vorbit cu nici un oficial al CFR-ului. Știu că e interes pentru mine din mai multe părți, dar clubul se ocupă. Dacă vin la Cluj? Nu știu ce să zic, din Cluj am plecat. Aș prefera mai degrabă să plec în străinătate, e ceea ce îmi doresc. Vreau să reușesc”, a spus Moruțan pentru actualdecluj.ro.

foto: Silviu CRISTEA

Citiți și:

SPECIAL Urmașul Regelui Hagi

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare