Închide

CFR învinge Poli Iași, 2-0, „feroviarii” s-au plâns de căldura insuportabilă. „Pe teren simți că nu ai aer”

Sport by Actual de Cluj - aug. 06, 2017 0 262

CFR Cluj a învins CSM Politehnica Iași sâmbătă, 2-0 în deplasare, în a patra etapă a campionatului.
Cel care a deschis scorul a fost Emanuel Culio, recent întors în Gruia, dintr-un penalty în minutul 22 după un fault al lui Platini la Andrei Mureșan. 11 minute mai târziu Ovidiu Hoban a mărit diferența, 2-0, printr-o reluare cu capul o centrare a lui Deac.

Scorul a rămas neschimbat până la finalul meciului, chiar dacă putea fi mai mare, dar golul lui Deac din minutul 67 a fost anulat pentru offside.
În acest moment CFR se află pe prima poziție în clasamentul Ligii I, la egalitate cu FC Botoșani, câte 10 puncte, și are trei victorii și o remiză, fără niciun gol primit. În următoarea etapă CFR Cluj întâlnește acasă Dinamo, joi la ora 21.

Jucătorii s-au plâns după meci de căldura insuportabilă pe care au trebuit să o îndure – întreaga țară e sub cod galben sau portocaliu, după caz, de caniculă. „A fost foarte cald, iar pe teren simți că nu ai aer, dar trebuie să joci în orice condiții”, a spus după meci Ciprian Deac. „A fost o căldură insuportabilă, dar suntem jucători profesioniști și trebuie să ne adaptăm”, a spus și Ovidiu Hoban.

Tags

Nici un comentariu

Scrie un comentariu