Închide

CFR forțează transferul unui fotbalist crescut de U Cluj. E cel mai curtat din România, dar stă pe gânduri înainte de a face pasul spre Gruia

SportTop News by Catalin Suciu - Iun 16, 2017 0 1457

CFR Cluj îi oferă 600.000 de euro lui FC Botoșani pentru Olimpiu Moruțan, internațional român de tineret crescut de Universitatea Cluj.

Moruțan se află de mai multe luni pe lista lui FCSB, chiar patronul Gigi Becali anunțând că a înaintat o propunere pentru mijlocașul ofensiv. 500.000 de euro a fost oferta lui FCSB, însă Botoșaniul nu j-a dat drumul. Potrivit gsp.ro, Moruțan va ajunge la CFR Cluj, care ar fi oferit 600.000 de euro pentru jucătorul de 18 ani pentru co-proprietate,  plus 50% dintr-un viitor transfer.

Impresarul jucătorului, Florin Vulturar, susține că este o chestiune de zile până când se va lua o hotărâre, iar cele două părți sunt în discuții avansate.

„E adevărat că suntem în discuții avansate cu CFR și vom vedea în zilele următoare la ce concluzii ajungem”, a afirmat Vulturar, potrivit sursei citate.

„Eu nu știu de așa ceva, știu doar că marți trebuie să fiu la Botoșani. Nu știu dacă semnez cu CFR, trebuie să mă gândesc bine înainte de un pas ca și acesta. Vom vedea. O să mă sfătuiesc cu oameni…O să discut cu toată lumea, vom vedea”, a spus Moruțan pentru actualdecluj.ro.

CITIȚI ȘI: SPECIAL Urmașul Regelui Hagi

A plecat de la “U”, a refuzat Viitorul lui Hagi, dar Regele nu renunță la el: “I-am zis că trebuia să vină la mine, dar nu e totul pierdut”

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare