Închide

CFR, de neoprit în Liga 1. Șase meciuri, cinci victorii fără gol primit și fotoliul de lider asigurat

SportTop News by Catalin Suciu - aug. 14, 2017 0 419

Formația lui Dan Petrescu e lideră în Liga 1 după 2-0 în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

CFR-ul nu impresionează la estetică, dar e letală când vine vorba de puncte. De altfel, rezultatele rămân în statistică și nu modul în care se obțin.

„Niciodată nu sunt mulțumit”, spunea Dan Petrescu nu cu mult timp în urmă, după un alt succes bifat în campionat. Iar elevii săi sunt tot mai buni de la etapă la etapă. La Brașov, acolo unde Sepsi își dispută partidele de acasă, CFR-ul a deschis scorul prin Vinicius. Corner bătut scurt la Nistor, centrare în careu, iar fundașul central marchează pentru 1-0 (27). Deac înscrie regulamentar la scurt timp, însă reușita sa e anulată, Păun aflându-se în offside, deși nu influența faza.

Petrescu a luat foc de pe bancă, dar s-a linișit în repriza secundă după ce Hoban a înscris tot cu capul și tot din pasa lui Nistor (62).

Trupa clujeană termină meciul fără gol primit și bifează alte 3 puncte. Are 16 de toate și e lider absolut în Liga 1. Din șase meciuri, clujenii au obținut cinci victorii fără să primească gol și au bifat o singură remiză în prima etapă la Botoșani, scor 1-1.

foto: gsp.ro

Echipele de start

Sepsi: Fejer – Burlacu, Ursi, Oros, Grecu – Mitra, Thiaw – Fulop, Huiban, P. Petre – Hadnagy
Antrenor: Valentin Suciu

CFR Cluj: Vâtcă – Cr. Manea, Vinicius, A. Mureșan, Al. Vlad – Nistor, Hoban – Nouvier, C. Deac, Omrani- Vera
Antrenor: Dan Petrescu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare