Închide

CFR a negociat transferul unui internațional român, dar mutarea a rămas în aer: „Am fost foarte aproape”

Sport by Catalin Suciu - sept. 07, 2017 0 256

Dan Petrescu a cerut de urgență aducerea unui stopper de valoare pentru a întări compartimentul defensiv.

Primul pe listă a fost slovacul Norbert Gyomber,de la AS Roma, însă acesta a ales să semneze cu Bari, în Italia. Imediat, clujenii au demarat tratative cu Southampton pentru a obține un împrumutul lui Florin Gardoș.

Internaționalul român a povestit că în această vară a fost la un pas să se întoarcă în Liga 1.

„Au fost negocieri avansate cu CFR Cluj pentru un împrumut pe un an. Din diverse motive, transferul nu s-a mai făcut”, a dezvăluit Florin Gardoș, la ProX.

Gardoș mai are contract cu Southampton până în vara lui 2018, dar îi va părăsi cel mai probabil pe „sfinți” dacă nu va prinde minute nici în actualul sezon.

Cum transferul lui Gardoș a intrat în impas, CFR-ul l-a achiziționat pe Kevin Boli, de la Viitorul. În contul tranzacției, la campioană a ajuns și Răzvan Horj.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu