Închide

Cel mai costisitor transfer al CFR-ului, la un pas de plecare. „Era foarte bun…Din păcate, la antrenament nu este ce vreau eu”

Sport by Catalin Suciu - dec. 07, 2017 0 950

Ibrahima Balde (28 de ani)  a semnat în vară cu CFR Cluj și părea o adevărată lovitură pe piața transferurilor. Internațional senegalez și cu formații importante în CV, Balde a pierdut contactul cu prima echipă a clujenilor.

E cel mai bine plătit fotbalist de la CFR și din România, câștigând 30.000 de euro pe lună, dar stă pe banca de rezerve, Dan Petrescu preferându-i pe Omrani sau Urko Vera.

„Din păcate, nu este la antrenament ce vreau eu! Îmi pare rău că nu pot să-l folosesc mai mult. În Rusia era foarte bun, dar a avut o perioadă în care n-a mai jucat, a pierdut și pregătirea”, a spus antrenorul într-o conferință de presă.

Mai mult, în această iarnă CFR Cluj pregătește o altă mutare în ofensivă, anunțând că este interesată de George Țucudean, atacantul de la Viitorul. „Am vrea toți jucătorii buni din Liga 1. Steaua deja a făcut asta, are un lot excelent. Și pentru Țucudean este un interes. Anul ăsta cred că este cel mai bun an al său. Este un jucător interesant pentru mai multe echipe. Ne interesează jucătorii buni în general. Încă n-a început sesiunea de transferuri. Mai avem timp să definitivăm lista”, a zis Iuliu Mureșan la TV Digi Sport.

Perioada de transferuri se deschide marți, 23 ianuarie 2018 și se va încheia luni, 19 februarie 2018.

În condițiile date, este de așteptat ca lui Balde să i se arate ușa, mai ales că raportul calitate/preț nu e justificat.

Senegalezul a mai evoluat la Velez B, Atletico Madrid B, Atletico Madrid, Numancia și Osasuna. Pentru Atletico a dat 3 goluri în 22 de meciuri. În total, are 40 de meciuri în La Liga și 10 goluri!

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare