Închide

Cea mai mare companie de servicii medicale cumpără pachetul majoritar al celui mai nou spital din Cluj

Sănătate by Actual de Cluj - aug. 08, 2017 0 572

Cea mai mare companie de servicii medicale din România cumpără pachetul majoritar de acțiuni al unui spital din Cluj.

E vorba de MedLife, care a anunțat azi că a preluat pachetului majoritar de acțiuni, 55%, al campaniei Valdi Medica SRL care deţine Spitalul Humanitas din Cluj. Spitalul e axat pe trataamente chirurgicale, dar oferă și consultații în regim ambulatoriu. „Am intrat pe piaţă din Cluj-Napoca încă din anul 2008, odată cu deschiderea unui laborator de analize şi a unui centru de medicina muncii”, spune directorul MedLife, Mihai Marcu. „În anul 2015 ne-am extins şi am deschis prima Hyperclinica MedLife în Cluj devenind primul operator medical care pune la dispoziţia clujenilor soluţii de ambulator, imagistică şi laborator. Ne-am dorit foarte mult să adăugam şi partea de servicii spitalicești. Odată cu preluarea pachetului majoritar al companiei Valdi Medica SRL devenim primul operator național care deține o unitate spitalicească în orașul Cluj, cu atât mai mult că putem face asta alături de o echipă de medici de un asemenea calibrul”.

Acesta adaugă că vrea să devină, în Cluj, cel mai mare furnizor privat de servicii medicale integrate. Spitalul Humanitas a fost deschis la sfârșitul anului trecut și e astfel cel mai nou spital privat din Cluj- Napoca. Oferă tratamente chirurgicale precum chirurgie endocrină, chirurgie oncologică şi reconstructivă, chirurgie plastică, chirurgie reparatorie a peretelui abdominal şi chirurgie estetică.

Valoarea tranzacției nu a fost făcută publică.

MedLife deține la Cluj o clinică deschisă în 2015, cea mai mare din oraș și singura clinică a rețelei din țară care s-a bucurat la inaugurare de o slujbă religioasă – și laboratorul de analize deschis în 2008.

Cea mai mare clinică privată din Cluj, deschisă azi după investiții de 800.000 euro. Afacere bună pentru eparhia greco-catolică

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare