Închide

Campionii la transferuri se bat la titlu. CFR Cluj anunță și alte mutări în perioada următoare

Sport by Catalin Suciu - Iun 19, 2017 0 1327

CFR Cluj a transferat nu mai puțin de 9 jucători până în prezent, iar obiectivul pentru sezonul următor este câștigarea campionatului.

Iuliu Mureșan anunță și alte transferuri în perioada următoare.

Echipa lui Dan Petrescu e la Brașov în cantonament până pe 21, după care va reveni la Cluj, iar apoi va susține un nou stagiu de pregătire în Slovenia.  9 fotbaliști au semnat cu CFR Cluj în această vară:  Yasin Hamed, Pelayo, Alex Vlad, Ovidiu Hoban, Paulo Vinicius, Urko Vera, Marius Coman, Sasa Balic şi Jeremy Bokila (împrumutat de la Akhisarspor). Lung jr., Hoban și Bokila sunt numele cele mai sonore, însă președintele „feroviarilor” spune că CFR-ul va mai face transferuri:

„Nu se opresc aici transferurile. Vom lăsa probabil un loc liber în listă ca să putem face mutări până la încheierea perioadei. Atunci, în ultimele zile, putem lua jucători foarte buni de la cluburile mari, care nu prind echipele respective”, a spus Iuliu Mureșan la TV Digi Sport.

Cel mai probabil, CFR-ul va mai transfera un fundaș dreapta de meserie și un fundaș central. Și la mijloc Dan Petrescu a mai solicitat întăriri.

foto: gsp.ro

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare