Închide

Baschetul clujean, în fața unei performanțe importante. Meci hotărâtor pentru viitor miercuri, în Sala Polivalentă

Sport by Catalin Suciu - ian. 10, 2017 2 526

U-Banca Transilvania întâlnește miercuri echipa maghiară Alba Fehérvár, în cadrul etapei a 4-a a Grupei O din faza secundă a grupelor FIBA Europe Cup. În primul meci cu echipa din Ungaria clujenii au fost învinși cu 92-83.

”Este un meci foarte important pentru noi, dacă vrem să ne păstrăm șansele de calificare în FIBA Europe Cup, un joc pe care trebuie să îl câștigăm. Jucăm cu o echipă foarte puternică, atletică, care e în top în această competiție la recuperări ofensive, trebuie să avem mare grijă de acest aspect și să dăm tot ce avem mai bun din noi ca să nu le dăm șanse ușoare de a înscrie. Ne-am mai întâlnit de două ori cu ei în acest sezon, într-un meci amical și în meciul tur, îi cunoaștem foarte bine, știm ce joacă, însă, repet, va fi o chestiune de luptă și sper că băieții au înțeles asta și vor da totul pentru a câștiga”, a prefațat partida antrenorul Mihai Silvășan, potrivit u-bt.ro

Orar vânzare bilete

Miercuri, 11 ianuarie:

de la ora 10.00 – 16.00 la Info Point (intrarea de pe strada Uzinei Electrice, intrare birouri/media)
de la ora 16.00 – 21.00 la casa de bilete a Sălii Polivalente

Prețul unui tichet este de 20 de lei. Elevii, studenții posesori de card Omnipass și posesorii de card Beard Brothers: 10 lei.

După trei jocuri în Grupa O, U BT ocupă poziția a doua.

clasamentfiba

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

2 comentarii

Scrie un comentariu

Articole similare