Închide

Au descins la atelierele auto din Dâmbu Rotund și Someșeni, n-a scăpat niciunul amendat, au închis 20

Administrație by Actual de Cluj - mart. 16, 2017 0 1105

Nu mai puțin de 20 de ateliere de reparat mașini din Cluj-Napoca au fost închise de polițiști locali și de RAR, care au descins în contrale cu Registrul Auto Român.

Echipe complexe de polițiști locali de la Inspecție Comercială şi Control protecţia mediului, plus angajaţi ai Registrului Auto Român, au descins în această săptămână la ateliere de reparații și dezmembrări auto din Cluj-Napoca. 26 de puncte de lucru au fost verificate, în special în zonele bulevardului Muncii, străzii Oașului și cartierelor Dâmbu Rotund și Someșeni. Rezultatul – aproape toate au fost închise. Cele mai multe nereguli au fost lipsa acordului de funcţionare şi a aprobării de orar eliberat de Primăria Cluj-Napoca, lipsa autorizaţiilor tehnice eliberate de RAR Cluj, nerespectarea condiţiilor iniţiale de autorizare și nerespectarea regimului de colectare a deşeurilor.

Au fost încheiate 26 de procese verbale de constatare a contravențiilor, în valoare totală de 24.700 de lei – adică toate atelierele auto verificate au fost amendate. În plus, în 20 de cazuri s-a dispus suspendarea activităților atelierelor verificate.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu