Închide

Atac la adresa CFR-ului. „E crescut în laboratorul CFR-ului, are porniri de a ajuta anumite echipe. A direcționat campionate către CFR”

Sport by Catalin Suciu - nov. 15, 2017 0 999

Fost adversar al CFR-ului de pe vremea când patrona clubul FC Vaslui, Adrian Porumboiu a lansat un atac virulent la adresa formației clujene.

Omul de afaceri îl atacă pe centralul Ovidiu Hațegan, cel care a greșit flagrant în barajul pentru Mondial dintre Irlanda și Elveția.

„El are modificări în ADN, are porniri de a ajuta anumite echipe. E crescut în laboratorul CFR-ului și cu o contribuție mică a lui Dinamo, când Borcea controla chiar și vântul. Am simțit și eu pe pielea mea, când a direcționat campionate către CFR.  Modificarea ADN-ului îi asigura un spate și nu-l deranja nimeni. Lucrurile s-au mutat în timp și am ajuns la meciul Irlanda de Nord – Elveția.

Ce a făcut Hațegan nu poate fi calificat ca o eroare umană, ci ca o crimă! Dar chiar și crimele, când sunt făcute, sunt mai elaborate. El a luat satârul și i-a tăiat capul în văzul tuturor. Vorba unui reputat arbitru: «Dacă poți să dai, dă, că nu știi când mai ai ocazia». Așa a acționat și Hațegan. ADN-ul lui e modificat spre a greși cu intenție”, a spus Porumboiu pentru gsp.ro.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu