Închide

Amenzi de 20.000 de euro la Untold

Actualitate by Actual de Cluj - aug. 07, 2017 0 396

Mai bine de 1.700 de persoane au avut nevoie de asistență medicală la cel mai mare festival din țară, Untold, care s-a încheiat în această dimineață la Cluj-Napoca. Cuantumul amenzilor date de armata de polițiști și jandarmi prezenți la eveniment poate cumpăra un apartament în Florești.

Forţele de poliţie şi jandarmerie au aplicat 141 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 92.937 lei, adică peste 20.000 de euro, și au înregistrat 45 sesizări privind săvârşirea unor fapte penale. Totodată mai bine de 1.700 persoane au primit îngrijiri şi asistenţă medicală în spitalul mobil de lângă Cluj Arena și şi prin intermediul celor 11 echipe mobile de paramedici ce au patrulat în campusul festivalului. Un număr de 44 de festivalieri au trebuit transportați la spital – restul au fost tratați la fața locului. 

Amintim, o armată de nu mai puțin de 1.200 de jandarmi, polițiști, pompieri și alți angajați ai Ministerului Administrației și Internelor au fost prezenți la cel mai mare festival din țară, care a avut în cea mai aglomerată zi a sa nu mai puțin de 90.000 de participanți – plus logistica aferentă: un spital mobil, ba chiar și un elicopter care a survolat orașul în perioada festivalului.

Tags

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare