Închide

Agerpres: Percheziții la clinica Lukmed din Cluj-Napoca (surse)

ActualitateTop News by Actual de Cluj - apr. 19, 2017 2 987

Procurorii DIICOT fac percheziții la Clinica privată de urologie Lukmed, a medicului urolog Mihai Lucan, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.
Procurorul șef al DIICOT Cluj, Florin Mornăilă, a declarat, pentru AGERPRES, că deocamdată nu poate face comentarii și că va transmite un comunicat dacă va fi cazul. „Nu vă pot spune nimic. În măsura în care o să fie cazul, o să facem un comunicat de presă. Nu vă pot spune absolut nimic. La momentul acesta, nu pot să vă dau niciun fel de informație”, a spus Florin Mornăilă.

news.ro arată că perchezițiile au vizat și locuința urologului Mihai Lucan.

Mediafax relatează că perchezițiile au avut loc și la Institutul de Transplant Renal, și că acestea vin după ce la începutul lunii martie, deputatul USR Emanuel Ungureanu ceruse ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, să trimită Corpul de Control al ministerului la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca, unitate care s-ar afla în colaps financiar, cu datorii de aproape o jumătate de milion de euro. Potrivit unei interpelări transmise atunci ministrului Sănătăţii de către Emanuel Ungureanu, fosta echipă managerială, din care a făcut parte şi profesorul Mihai Lucan, în calitate de şef de secţie şi de membru în CA, sunt direct responsabili de această situaţie. Ungureanu îi cerea ministrului Sănătăţii să controleze dacă Institutul Clinic de Urologie şi Transplat Renal nu a fost ”căpuşată” de clinica privată administrată de fiul profesorului Mihai Lucan, fost membru al echipei manageriale a ICUTR.

Citește și:

Ministerul Sănătăţii: transplant pancreatic nelegal la Institutul de Urologie şi Transplant Renal Cluj

2 comentarii

  1. Dacă l-ar Închide mâine as fi cel mai fericit!! Ma nenorocit pe viața , noroc cu alți doctori in adevăratul sens al cuvântului din alta țara care m-au pus pe picioare.

Scrie un comentariu

Articole similare