Închide

Întârzieri de câteva ore la zboruri înspre şi de la Cluj. Peste 100 de români blocaţi în Londra din cauza zăpezii

ActualitateTop News by Kristina Reştea - dec. 10, 2017 0 1052

FOTO: Captura video aeroport Londra, video: Vasile Dale

 

Întârzieri de câteva ore azi pe aeroporturile din Europa, din cauza vremii nefavorabile, la care apoi s-au adăugat şi probleme tehnice: sute de pasageri români sunt afectaţi. Mai multe zboruri dinspre şi înspre Cluj-Napoca înregistrează întârzieri.

Plecările spre Londra, dar şi spre Madrid sunt întârziate, după cum anunţă reprezentanţii Aeroportului Avram Iancu din Cluj-Napoca.

 

Întârzieri de câteva ore au sau au avut şi avioanele care urmau să decoleze azi de pe aeroportul Charleroi (Bruxelles), Luton şi Memmingen, cu destinaţia Cluj-Napoca.

 

Situaţia e destul de gravă în Londra. Zborurile cu decolare de pe aeroportul Luton din Londra au fost oprite, sâmbătă, din cauza vremii nefavorabile, astfel că pasagerii îmbarcaţi inclusiv spre destinaţiile din România sunt nevoiţi să aştepte, scrie Mediafax. Pasagerii români aflaţi în cursa care trebuia să plece la ora 7.40 de pe aeroportul Luton au fost debarcaţi în această după-amiază pentru a doua oară, pe motiv că piloţii au depăşit orele de zbor pentru această zi. Mai multe AICI

Ar fi vorba de peste 100 de pasageri. „Debarcaţi pentru a doua oara. Se pare că doar mâine va fi cursă Luton – Cluj. Wizz îşi cere scuze deşi nu e vina lor”, scrie pa pagina personală de Facebook unul dintre pasageri, Vasile Dale.

Update 16.30

A aterizat la Cluj-Napoca avionul dinspre Charleroi. Sunt întârziate zborurile dinspre Memmingen şi Frankfurt. Zborurile spre şi dinspre Luton au fost anulate.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.

Articole similare