Închide

Răspunsul celor de la Botoșani după ce Mureșan a spus că FCSB nu va avea nici o problemă în meciul din Moldova

Sport by Catalin Suciu - dec. 10, 2017 0 372

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, a reacţionat după ce Iuliu Mureşan a spus că Steaua nu va avea nici o problemă la meciul din această seară.

„Poate meciul îi încurcă pe cei cu minţile ‘încuiate’. Este pe dos! Pentru noi este un meci capital. Pentru puncte, pentru play-off, pentru că nu am învins niciodată Steaua până acum. E ambiţia fiecărui jucător la mijloc şi ştim că vrem cu toată puterea şi cu toată ambiţia să câştigăm meciul de diseară. Dacă se întâmplă un rezultat ciudat, sunt alţi povestitori care pot scoate în evidenţă asemenea prostii…Jucătorii de la FC Botoşani îşi vor da viaţa în seara asta! Nu mai contează nici banii, nici nimic. Vom face totul pentru o victorie sau un egal”, a declarat Iftime, la Digi Sport.

FCSB și FC Botoșani se întâlnesc în această seară, de la ora 20:30,la Botoșani.

Citiți și:

Mureșan insinuează că FC Botoșani se va da la o parte în meciul cu FCSB: “Nu vor face nimic. Sunt foarte multe lucruri care nu se explică”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare