Închide

Drumul imposibil de lângă Cluj. „E greu să ajungă orice ambulanță, mașină de intervenție, Pompieri”

ActualitateAdministrație by Catalin Suciu - dec. 10, 2017 0 427

Peste 50 de oameni din satul Casele Miceşti, comuna Feleacu, judeţul Cluj au protestat, sâmbătă, faţă de nepăsarea autorităţilor care nu repară drumul comunal de 5 kilometri, ce a ajuns să arate ”ca după bombardament”, accesul fiind dificil chiar şi pentru maşinile de la Ambulanţă sau pompieri, transmite mediafax.ro.

Protestatarii din satul Casele Miceşti, comuna Feleacu, situat la 8 kilometri de Cluj-Napoca, s-au adunat, sâmbătă, pe drumul comunal DC71, de acces spre localitatea lor, care face legătura cu drumul naţional DN1 E60 şi un drum judeţean.

”Am protestat faţă de nepăsarea autorităţilor în ceea ce priveşte condiţiile deplorabile în care se află drumul de acces către locuinţele din satul Casele Miceşti, care are 4,8 kilometri. Nu există asfalt, iar drumul este impracticabil, arată ca după bombardament, fiind plin de gropi. Accesul este foarte dificil pentru maşinile de intervenţie de la Ambulanţă, SMURD, pompieri sau poliţie, avem în sat persoane în vârstă. Mie mi-e frică când vine iarna şi ninge mai serios că rămânem izolaţi, nu mai poate ajunge nicio maşină la noi. Cerem reabilitarea, repararea drumului şi încercăm crearea unui parteneriat cu alte comune din zonă, dar şi cu Consiliul Judeţean Cluj. Nu cred că 5 kilometri de drum ar fi o problemă imposibil de rezolvat”, a declarat Toma Tothpal, unul dintre protestatari.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.