Închide

Campioana de la baschet, învinsă pentru a doua oară în acest sezon: „Am jucat prost, nu trebuie să ne credem învingători doar pentru că intrăm pe teren”

Sport by Catalin Suciu - dec. 10, 2017 0 326

U-Banca Transilvania a dat piept cu CSM Steaua EximBank București, în primul meci al sezonului între cele două protagoniste ale precedentei finale de campionat. Jocul disputat sâmbătă a contat pentru etapa a 8-a a Ligii Națioanle și s-a încheiat cu victoria Stelei, scor 89-75.

CSM Steaua EximBank București – U-Banca Transilvania 89-75 (23-24, 22-16, 20-17, 23-18)

”Am pierdut un meci în care am jucat prost, am avut ca adversar o echipă bună, care și-a dorit victoria mai mult decât noi, asta s-a văzut din nivelul de combativitate. La pauză, aveau cu 12 recuperări mai mult decât noi, raportul celor ofensive fiind 8-2, ceea ce spune foarte multe, intensitatea noastră nu a fost cea care trebuie și lumea ne taxează. Nu trebuie să credem că e suficient să intrăm pe teren și să fim învingători dinainte, trebuie să ne luptăm pentru fiecare victorie, căci toată lumea vrea să ne învingă și vor juca 150% împotriva noastră de fiecare dată. Nu putem invoca oboseala ca si scuză, e un ritm cu care suntem obișnuiți, noi ni l-am ales”, a spus anternorul Mihai Silvășan.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare