Închide

CFR și-a asigurat locul 1 la finalul anului. Și-a egalat cel mai bun parcurs din istorie și visează la un nou titlu

SportTop News by Catalin Suciu - dec. 10, 2017 0 488

Fără un joc care să impresioneze estetic, CFR Cluj s-a instalat confortabil pe prima poziție și nu mai poate fi depășită în acest an.

Cu ACS Timișoara, trupa clujeană a început tare, a dominat și a irosit câteva ocazii bune, dar Straton a intervenit salvator.Omrani, Djokovic și Păun au fost cei mai periculoși oameni, însă scorul mergea către un 0-0 la pauză.

Când să se fluiere finalul primei părți, Deac a executat foarte bine un corner, iar Vinicius a marcat cu capul. Specialitatea casei pentru Dan Petrescu. În partea a doua, clujenii au închis jocul, iar oaspeții n-au reușit să tragă nici un șut pe poartă.

1-0, final de meci, iar CFR își continuă parcursul perfect în Liga 1.

Doar în sezonul 2007-2008 a mai avut 49 de puncte CFR Cluj după 21 de etape, atâtea câte are acum. Atunci, formația clujeană reușea să câștige primul său titlu de campioană.

Până la finalul anului, CFR mai are de jucat în deplasare la CSU Craiova.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.