Închide

Clujean dat în urmărire internațională din 2001, pe lista Most Wanted a Poliției, prins în Istanbul

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 29, 2017 0 395

Un clujean dat în urmărire internațională încă din 2001 a fost prins în sfârșit ieri, după 16 ani.

E vorba de un bărbat de 59 de ani ce era dat în urmărire internațională din 2001, după ce a fost condamnat pentru tentativă de omor.A fost preluat ieri din Istanbul, de o escortă formată din polițiști din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională. Pe numele acestuia, Tribunalul Hunedoara a emis, în anul 2001, un mandat de condamnare la pedeapsa de opt ani de închisoare pentru tentativă la omor.

News.ro arată că e vorba de Ioan Bolfa, născut în comuna Aluniş, judeţul Cluj, care avea ultimul domiciliu în judeţul Hunedoara.

După mai mulţi ani în care nu a fost găsit, numele acestuia a fost trecut pe lista celor mai căutaţi infractori.

Acesta a fost condamnat pentru că în, în urma unui conflict spontan, a tăiat o persoană cu un cuţit, în zona abdomenului. Ioan Bolfa a fost trimis în judecată în iunie 1999 şi condamnat definitiv în octombrie 2001, potrivit surselor judiciare.

Bărbatul figura în categoria most wanted a persoanelor urmărite de Poliția Română, fiind inclus în mai multe operațiuni globale ale Interpol de capturare a celor care se sustrag punerii în aplicare a mandatelor internaționale.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare