Închide

5 dintre cele mai promițătoare gadgeturi în 2017

DezvoltareInternațional by Catalin Suciu - feb. 25, 2017 0 703

La începutul fiecărui an în Las Vegas are loc unul dintre cele mai mari saloane de prezentare tehnologică din lume, CES. Un salon de inventică, dacă doriți, unde sunt prezentate publicului cele mai spectaculoase noutăți tehnologice. Iar 2017 continuă să ne surprindă. Iată cinci dintre produsele care au ajuns sau vor ajunge pe piață în acest an.

Polaroid

Polaroid POP

Trăind în epoca digitală, am putea crede că acest brand ar fi murit. Poloridul,știți, aparatul foto care scoate poza pe loc. A făcut furori în trecut, dar compania rămâne în ton cu timpul. Ultimul produs propus este Polaroid POP. Poți printa pe loc fotografia, precum la aparatele clasice, dar o poți salva acum și digital. Unde mai punem că ai sistem de operare și poți naviga pe net, pe rețelele de socializare. Are o cameră de 20 de megapixeli.
Prețul începe de la 180 de dolari.

sevenhugs

Telecomanda care controlează tot

Sevenhugs Smart Remote e disponibilă deja pe piață și e o telecomandă care poate controla orice dispozitiv din casă. Are senzori care se montează pe perete, care își dau seama în ce direcție e îndreptată.
Are un ecran cu mai multe funcții. Se conectează la servicii online, poți, de exemplu să-ți comanzi o pizza sau un taxi cu ea, poți căuta muzică, poți bloca ușile cu ea, poți stinge lumina, poți porni apa. Și multe altele. Are zeci de servicii online pe care le poți opera de pe ea.
Costă 299 de dolari în acest moment și poate fi comandată online.

Companionul Kuri

Un roboțel construit de Mayford Robotics, un start-up fondat de Bosch. Oferă răspunsuri cu da și nu, știe cum va fi vremea, te trezește dimineața, îți alege muzica favorită -doar trebuie să-i ceri asta. Știe să ocolească orice obstacol care îi iese în cale și poate fi controlat cu ajutorul unui telefon mobil.
Preț: 700 de dolari

OLED

Televizorul „Wallpaper”

4K OLED produs de LG, e un miracol al televizoarelor, dacă doriți. Nu e mai gros decât patru carduri puse unul peste altul dar reproduce peste 1 miliard de culori. Supranimut și televizorul „Wallpaper”. Din orice unghi te-ai uita la el, vei vedea aceleași culori vii și clare. E construit cu tehnologie nano-celulară. Nu degeaba e și printre cele mai scumpe de pe piață.
Preț de pornire: 3000 de dolari

drona

Drona subacvatică

Concepută de Power Vision, drona e visul oricărui pescar. Un mic submarin care îți transmite imagini de rezoluție mare de sub apă. E compatibilă cu o aplicație opțională FishFinder, care folosește un sistem sonar pentru a detecta pești și trimite imediat imagini utilizatorului. Poate fi utilizată în apă sărată și dulce, deopotrivă, are o cameră 4k și 12 megalixeli.

Prețul nu a fost anunțat deocamdată.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu