Închide

4000 de joburi la târg care începe mâine la Cluj

Economie by Actual de Cluj - oct. 24, 2016 0 390

Numărul joburilor scoase la bătaie în această săptămână la târgul de cariere în IT de la Cluj ajunge la nu mai puțin de 4.000, anunță azi organizatorii târgului de joburi.

La târgul de mâine de la Sala Polivalentă s-au înscris 120 de organizații, cu mini-interviuri la botul calului, dar și concursuri și seminarii.

De fapt de mâine până vineri la Cluj sunt organizate două târguri, ambele în același loc, Sala Polivalentă: târgul de cariere global în 25 și 26 octombrie și târgul de cariere în IT în următoarele două zile. În total, spun organizatorii, numărul joburilor scoase la bătaie ajunge la 4.000. „Peste 4.000 de joburi așteaptă să fie ocupate în cele patru zile de recrutări la Cluj”, spune unul dintre organizatori, Corina Brândușan. „Marți și miercuri îi așteptăm pe candidați la Târgul de Cariere Cluj Global, la care participă mai mult de 70 de companii din diverse domenii de activitate, de la auto, inginerie, servicii, retail, consultanță, HR, vânzări, până la turism, limbi străine, fotografie, marketing și altele”. Între potențialii angajatori e Arvato Bertelsmann, care caută 50 de vorbitori de limbi străine, Emerson vrea să ocupe 160 de posturi, iar Lidl vrea să găsească vânzători în magazin ori lucrători în depozite. „Este al patrulea an consecutiv în care participăm la Târgul de Cariere. Vom participa cu o ofertă de aproximativ 100 de poziții vacante in cadrul departamentelor de servicii clienți, research și market intelligence”, spune Eniko Laszlo, Public Relation Specialist la Yardi România, care caută buni vorbitori de limba engleză, preferabil cu experiență în call center.

Una dintre atracții e atelierul Digital Google, unde specialiștii angajați la gigantul american învață 100 de tineri cum să-și dezvolte aptitudinile digitale și ce înseamnă marketing-ul digital.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu